Nytt år og ny innfallsvinkel

Opplever du at de samme målene for det nye året gjentar seg? Eller har du fortsatt noe som står uoppgjort i det året som gikk, som du trenger motivasjon og inspirasjon til å avslutte? Har du forventninger til det nye året, til sommeren, til mål på jobben, eller privat? Da er mer kunnskap om den meditative tilstanden definitivt et godt sted å begynne. Når du vet mer om den meditative tilstanden, hvordan du allerede befinner deg i den, og hvordan du kan benytte den mer bevisst og effektivt i livet ditt, da har du et solid fundament for å ta grep om mye annet også.

Den meditative tilstanden kan, når du bruker det potensialet som ligger i den, fullstendig transformere måten du ser på livet og de situasjonene du kommer opp i; alle oppgavene du har hengende over deg, alt du skulle ha gjort og alt du ellers må forholde deg til. – Alt får en ny betydning og verdi når du er tilstede og våken i øyeblikket!

Med den meditative tilstanden kan du bryte gjennom og kunne manifestere raskere, mer effektivt og på den måten understøtte og forebygge både helse og trivsel i hverdagen. – For hva er poenget med alle disse oppgavene, målene og situasjonene du kommer opp i, hvis det degenererer helsen og livskvaliteten din? Det er ikke poenget, snarere tvert imot. Hendelser er der for å gi deg læring, vekst og utfoldelse. Den meditative tilstanden hjelper deg å få det beste ut av det!

Meld deg på IKYA Meditasjonskurs som starter 25. januar 2017