Mantra og meditasjon på en liten fjellhylle i Red Rocks

 

 

 

Meditasjon og indre arbeide kan man gjøre hvor som helst og når som helst. Det indre arbeidet begynner å bli mer viktig når en ser at ens liv ikke gir en den friheten en kanskje trodde, eller håpet på. – Uansett hvor mye man jobber med saken, så kommer man egentlig aldri dit at en kan slappe av og bare nyte. Det dukker stadig opp noe som bryter den suksessfulle idyllen, og tvinger en tilbake i den brokete hverdagen.

bilde2Men det er i hverdagen det skjer, for det er her vi får vår læring. Den type læring som gradvis gir oss den innsikten vi trenger for å skjønne at vi må skifte fokus, og forstå at frihet er noe vi opplever først når vi blir flinkere til å mestre det som til enhver tid dukker opp på veien vår gjennom hverdagen.

Et idyllisk øyeblikk som dette legger godt til rette for en meditativ tilstand. Stig Aasgård er mye på farten verden rundt, i praktfull natur. Her på Red Rocks, like utenfor Las Vegas i Nevada, sitter Stig og lader opp til en klatretur med mantra i soloppgangen. Mantra fungerer som nøkler inn gjennom lukkede dører dypere inn i bevisstheten din, hvor du ellers ikke får så lett tilgang. De åpner opp og aktiverer bevisstheten, og på den måten kan du gradvis komme mer i berøring med det som aktiveres gjennom livet ditt. Man kommer inn i en svært aktiv meditativ tilstand, som hjelper en til å kunne arbeide dypere og samtidig være mer bevisst og tilstede i dette arbeidet.

Aktiv meditativ tilstand bidrar til at tingene blir mye tydeligere i livet ditt. Dette er det en naturlig logikk i, da du aktiverer bevisstheten så blir den en sterkere og tydeligere klangbunn, og dine speil og manifestasjoner vil både bli tydeligere og sterkere, og ting vil da begynne å skje fortere.

Vår gjøren kan like lett bringe oss inn i en meditativ tilstand! Det beror på hvor du gjør tingene fra, altså hvilket fokus du har: Har du fokus på gjøren når du handler, eller har du fokus på væren? Den meditative tilstanden er i høy grad en aktiv tilstand! Man er våken, bevisst og absolutt tilstede. En slik kombinasjon er et formidabelt utgangspunkt for en opplevelsesrik tur på mange nivåer – uansett hvor man befinner seg i verden. Om du bruker mantra som aktive verktøy så vil du åpne opp, og aktivere bevisstheten på mange nye områder. Livet plasserer oss i mange forskjellige situasjoner, nettopp for at vi skal kunne komme mer i kontakt med dypere og skjulte aspektene av oss selv.

Dybden og kvaliteten på reisen din avhenger av hvordan du behersker deg selv og livet. Ikke bare fysisk, men også mentalt, emosjonelt og spirituelt. Mantraene konfronterer deg med dine forestillinger, slik at du får en mulighet til å korrigere deg og bli mer i tune med din spirituelle reise. Manifestasjonene blir tydeligere slik at du kan få en tydeligere og mer intensiv læring, og det vil akselerere din spirituelle modning. Modning kommer gjennom erfaring og læring. Til tross for iherdige forsøk, og standhaftige forestillinger, så kan vi ikke forsere vår egen læring, og da ei heller vår egen modning.

Mantrastudium

 

Nytt Mantrastudium med oppstart 31. september 2016.

Ønsker du å lære å bruke mantra for vekst og helbredelse i ditt liv så bli gjerne med på vårt nye Mantrastudium som begynner til høsten. Her får du undervisning i mange forskjellige «hemmelige» mantraer som vanligvis ikke blir undervist i.

Vil du lære mer om meditasjon starter det et nytt kurs 25. februar.