11 IKYA Academy | IKYA Seminar
LYST TIL Å FINNE FLERE IKYA RELATERTE TILBUD?
Klikk deg inn på de ulike sidene for å lese mer om hva IKYA tilbyr i hele verden

IKYA SEMINAR

To dagers seminar for helbredelse og vekst

Forstå mer av din opprinnelige eksistens

Se dine læringsprossesser i sammenheng

Realiser flere av potensialene dine

Bli mer i tune med din spirituelle utfoldelse

Bryt ut av gamle illusjoner og mønstre

See episodes of previous seminars

 

Want to see episodes from previous seminars? You can rent episodes and watch the full event on streaming.

 

img_3599
Hands raised under the sun in a giving gesture

Seminar med IKYA’s grunnlegger 

På disse seminarene vil vi jobbe med aktuelle temaer i forhold til hva som skjer kollektivt på planeten og felles tematikker vi blir utfordret med i forhold til vår individuelle, og kollektive, spirituelle reise. IKYA vil undervise, veilede og bidra til å sette i gang nødvendige læringsprosesser for at den enkelte kan bli mer i tune med sin egen, og den kollektive utfoldelsen som skjer i dag.

 

Disse seminarene vil også forberede deg på det som kommer, de utfordringene vi som enkeltindivider, og kollektivt sett, vil bli konfrontert med i den fasen vi er på vei inn i vår menneskelige historie. Vi er i en oppvåknings-fase og i et paradigemes-kifte som bevissthet og tiden er inne for å løfte fokuset og kunne bruke livet og naturen på en langt mer intelligent og konstruktiv måte.

 

På disse seminarene vil IKYA også skape en større forståelse av hvem vi er, hvorfor vi er her, hva livet er ment for og hvilken funksjon vi har, både kollektivt og som enkeltindivid. Skal vi som mennesker kunne realisere det potensialet vi har til en større grad av spirituell oppvåkning, så må man også forstå sammenhengen mellom alt liv, naturen og universet.

ABOUT THE TEACHER

 

IKYA is a spiritual teacher and healer. He offers a new and modern approach to spiritual work for today’s consciousness. His teachings can set you free from your old karma, patterns and submission, bringing you to wakefulness and spiritual empowerment.

IKYA teacher 1
Se flere bilder

Tidligere deltagere sier